Krispol

är en tillverkare som varit verksam på marknaden i nästan 30 år. Vårt mål är att skapa lösningar anpassade till specifika kundbehov. Vi har alltid kombinerat utmärkt kvalitet med flexibilitet och säkerhet, vilket ofta saknas hos våra konkurrenter. Det var ett modigt beslut, som krävde stor beslutsamhet. Produkterbjudandet har med åren blivit allt större och större, och vår utveckling har sedan 2003 uppmärksammats och belönats vid flera tillfällen. Vi stävar alltid efter att vara våra kunders bästa val och försöker att förverkliga deras visioner av det perfekta hemmet/industri.

Vi har byggt en modern fabrik och har fått alla nödvändiga certifikat. Vi har skapat ett försäljningsnätverk och ett nätverk av auktoriserade serviceverkstäder.

Tack vare våra nya standarder har vi blivit ledare inom vår bransch. Vi har under åren satsat på utveckling och utbildning av våra medarbetare och partners. Tack vare dem får våra kunder inte bara en bra produkt utan även professionell rådgivning. Denna kombination säkerställer för kunden det bästa slutresultatet.

Närmare dig

Ett säkert och bekvämt utrymme byggt ur fanstasi och drömmar. Den viktigaste investeringen i livet för många av oss. Våra produkter har under åren skapats med tanke på kundernas individuella behov. Vi ger dem en möjlighet att förverkliga drömmar om det perfekta huset. Vi strävar efter att skapa lösningar som möter våra kunders mest ambitiösa visioner.

Ett omfattande erbjudande och kompatibla lösningar – du kommer inte att missa något.
Vi tillverkar inte bara portar, utan också fönster, dörrar och rulljalusier. Tack vare vårt breda sortiment är det möjligt att köpa perfekt anpassade produkter av en enda leverantör. Ett brett urval av modeller, tekniska lösningar och ett omfattande sortiment – detta ger en stor enkelhet som sparar både tid och pengar för dig.

Färg, tryckmönster, mått – ingenting kommer att begränsa dig.
Valet är oändligt tack vare ett brett färgutbud, olika tryckmönster, dekorativa element och detaljer som används vid slutbehandling.

Kvalitet, säkerhet, garanti, professionell service och rådgivning – allt är möjligt.
I våra fabriker skapar vi personliga och säkra lösningar med utmärkt kvalitet. Försäljningsnätverket som vi har byggt garanterar expertråd som omfattas av ett enda system för garanti och service. Tillsammans kommer vi att hitta anpassade lösningar för ditt drömhus.
Vi bryr oss om ett bra samarbete tillsammans med våra partners för att säkerställa teknisk support, utbildning och utveckling av våra produkter. Vi har dessutom ett effektivt distributionssystem för att nå slutkund i utsatt tid.

Kontakta oss

Har du en fråga gällande våra produkter? Vill du bli återförsäljare eller har du någon annan fråga?