Industriportar

Industriportsortimentet FIRM omfattar lösningar riktade mot företag och industrin. De förenar ett modernt och vackert utseende med funktionalitet och säkerhet. Den beprövade tekniken och höga kvalitén garanterar en tillförlitlig och säker användning.

Proffsig rådgivning och det flexibla lösningar gör att produkterna kan anpassas efter dina behov. Vi erbjuder snabb leverans vid beställningar av mttanpassade portar i alla färger och mått.

MONTAGE

SNABBT OCH PROFFSIGT

Vår produktionsprocess bygger på de nyaste teknikerna och möjliggör en väldigt snabb leverans. Därför kan vi snabbt vara på plats och monter din måttanpassade garageport.

Service

UNDER KONTROLL

Periodiska besiktningar görs av kvalificerade medarbetare hos KRISPOL återförsäljare. Vi garanterar tillförlitliga produkter, proffsigt bemötande, service och montage på högsta nivå.

Produkterna

ÄR SKRYDDARSYDDA

Behöver du en port med specialmått eller har du lågt i tak. Vi tillverkar efter behov. Kontakta någon av KRISPOL återförsäljare för teknisk support eller ett hembesök.

Oavsett om det handlar om en liten verkstad eller en lagerhall med en stor yta.

Vid varje investering är det lika viktigt att skapa en bekväm och trygg miljö för affärsutvecklingen. Våra sektionsportar uppfyller just detta.

Sektionsportar av stål eller aluminium

Vilken typ av sektionsport du väljer beror på vad den är avsedd för och var den ska monteras. I industriella byggnader är stålportar en väl beprövad lösning. De finns i två grundläggande varianter: K2 IS och K2 IM. Portarnas enskilda sektioner har en tjocklek på 40 mm och är fyllda med polyuretanskum. För industriella anläggningar där en hög värmeisolering krävs rekommenderar vi den varmaste porten KRISPOL K2 IS 60.

Förutom stålportar erbjuder vi även aluminiumportarna K2 IA och K2 IP. Porten K2 IA med lågt tryckmönster ser likadan ut som den motsvarande modellen i stål K2 IS, men är lättare och har bättre rostskydd. Ett intressant alternativ till massiva portar är K2 IP-portar med hel inglasning. De kännetecknas av modern design, framhäver interiören och släpper in extra ljus.

STÅLPORT K2 IS

LÅGT TRYCKMÖNSTER

Stålportarna K2 IS är ett pålitligt skydd för industriella anläggningar. Användare uppskattar dem för dess tålighet mot yttre förhållanden och robusta konstruktion. Ett brett urval av automatik och tillbehör underlättar den dagliga användningen.

STÅLPORT K2 IM

V-PROFILERING

Stålportarna K2 IM kombinerar en robust stålkonstruktion med en lätt och innovativ formgivning och utgör ett effektivt skydd för varje företagsbyggnad. Med hänsyn till deras stil används de i moderna objekt. Paneler har en slät yta och ett universellt tryckmönster.

ALUMINIUMPORT K2 IA

LÅGT TRYCKMÖNSTER

K2 IA-portar är tillverkade av aluminiumplåtar och fyllda med polyuretanskum med värmeisolerande egenskaper, med en tjocklek på 40 mm. Tillämpning av aluminium minskar vikten på portbladet med nästan hälften jämfört med en stålport.

ALUMINIUMPORT K2 IP

MED GLASPANELER

Portar med glaspaneler ger en modern design och maximalt utnyttjande av naturligt ljus. Fyllning i paneler är ett enkelt eller dubbelt glas ur slitstark plast som är motståndskraftig mot repor.

Brett användningsområde

Det flexibla utbudet gör att vi möter alla olika krav. De flesta lösningar uppstår på plats hos våra kunder där vi tillsammans kommer fram till en optimal lösning.

Vi utvecklar och förbättrar våra produkter hela tiden. Vårt stora sortiment omfattar funktionella tillval. Portanpassade sidodörrar och genomgångsdörrar, dessa gör det möjligt att gå in utan att öppna porten. Materialet är av högsta kvalitet och automatiken är avsedd för dessa produkter, det garanterar hållfasthet och tillförlitlighet.

1. Genomgångsdörrar
2. Låg tröskel
3. Sidodörr

Säkerhet och komfort

En bekväm port är lätt att hantera, tillförlitlig och tyst. Det är bland annat den säkra automatiska styrningen som ger en bra användarkomfort. Mekanismer som används i våra produkter tillverkas av ansedda producenter. De gör att portarna hanteras lätt och utan problem samt gör det möjligt att installera porten i varje system för “intelligenta hus” och larmsystem.

Utmärkta portvärmeisoleringsparametrar

Sektionsport med 40mm panel som normalt erhåller U = 1,09 [W/m2K], har installations parametrar med det varma monteringssystem som liknar dem med en 60mm panel – U = 0,89 [W / m2K]. Porten med en 60mm panel med det varma monteringssystemet för närvarande den varmaste lösningen designad för garaget i en byggnadskropp, vilket gör att U = 0,77 [W/m2K] kan uppnås (beräkningar gäller för en port på 5000 × 2250).

Skyddsmekanismer